Si és que si llegeix al peu de la lletra aixó i elavora el teu propi BROWNIE!!!
Ingredients
- 200 gr Mantega
- 200 gr de xocolata per a postres
- 220 gr de farina
- 200 gr de sucre
- 3 ous
Com es fa??
1- Desfem la xocolata i la mantega junts al banyo María.
2- Mentres es desfa la xoco i la mantega agafem 3 bols i en el 1r hi trancem els ous i els posem, en el 2n bol l'omplim amb 200 gr de sucre i en el 3r bol posem 220 gr de farina.
3- Deixem refredar la xoco i la mantega uns minutets. No ho deixis 30 min, si no es posara dur!!!
4- Ara en un bol enorme posem primer la farina després el sucre, els ous i finalment la xoco i la mantega.
5- Barreja-ho tot fins que no quedin grumolls.
6- Finalment posem el BROWNIE en un motlle i posem a calentar el forn a 190·c durant 25 quan l'agis tret del forn punxa el BROWNIE i mira que en el palet no quedi res enganxat.
CONSELL:
Si a la hora de posar-ho al forn i veus que es crema o s'aseca massa posa-hi paper de plata a sobre.
Al gust:
El BROWNIE és molt bó amb gelat de vanilla!!!
POSA-HI TOPINGS POT QUEDAR MOLT BÉ!!
BON PROFIT !!!
mmmm yumy
ResponElimina